La millor Pizza Italiana

A GIRONA

En Nunzio Giannetti, originari de la Regione Campania cuina el menjar propi de la seva regió i forneja les pizzes tal i com va veure-ho fer a la seva àvia i la seva mare.

Però amb els coneixements familiars en Nunzio va creure que no n’hi havia prou. Decidit a millorar encara més, va convidar a venir d’Itàlia el seu bon amic Demetrio Cittera, el millor i més reconegut pizzer de la Regione Campania. Al llarg de 4 mesos amb ell va aprendre encara més i es va dotar de les tècniques més modernes d’elaboració d’aquest boníssim i famós àpat.
Us proposen gaudir, no només d’una bona pizza, sinó de la màgica experiència de submergir-se en els sabors d’Itàlia. Gustos procedents de la millor cuina mediterrània de sempre.
Les nostres pizzes i plats estan elaborats amb una massa feta a mà diàriament, amb ingredients  naturals i sense cap aditiu ni greix saturat afegit. No només cuidem la massa, els ingredients son de la millor qualitat i frescos del dia.
Per què pagar més per una pizza greixosa o un plat prefrabricat de qualsevol franquícia si en Nunzio et porta els veritables sabors de la cuina italiana natural i sana a la teva taula o bé a la taula del nostre nou espai TRATTORIA?

Truca’ns per fer una reserva al nostre restaurant o demana a domicili

RESERVA